Inloopspreekuur Fysiotherapie de Klerk in Utrecht: woensdag van 20.15 – 20.45 uur.

 

Of bel meteen voor een afspraak!
Telefoonnummer Fysiotherapie de Klerk: 06-53597183.
Mailen kan natuurlijk ook: info@fysiotherapie-deklerk.nl.


(Sport)blessure

Heb je al een tijdje last van een vervelende (sport)blessure, of heb je gewoon even advies nodig? Weet je niet of deze klacht thuis hoort bij de fysiotherapeut, kom dan langs tijdens ons inloopspreekuur. Je kunt gewoon binnen lopen, en hoeft geen afspraak te maken.

Wanneer je weet dat je klacht te behandelen zijn door de fysiotherapeut kun je het beste een afsraak maken, dan doen we gelijk een screening, intake onderzoek na screening en een onderzoek bij je. 
De fysiotherapeuten en oefentherapeuten van Gezondheidscentrum Galgenwaard staan dan direct voor je klaar om je te helpen.


Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur van Fysiotherapie de Klerk in Utrecht is van 20.15 - 20.45 uur. Tijdens dit inloopspreekuur doen wij een screening van 15 minuten, waarbij gekeken wordt naar de klachten. We maken direct een behandelplan zodat we snel aan de slag kunnen.  

Je vindt ons in het Gezondheidscentrum Galgenwaard van Stadion Galgenwaard in Utrecht, op de tweede verdieping (boven Basic-Fit). 

Voor het inloopspreekuur heb je geen afspraak nodig. De deur staat open, dus kom langs!

Let op: Tijdens het inloopspreekuur bekijken we of je klacht een indicatie is betreft fysiotherapie, je krijgt nog geen volledige behandeling.

Heb je een verwijzing van arts of specialist: dan kun je een afspraak maken. 
info@fysiotherapie-deklerk.nl