Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Leefstijl Coach

GLI (Gezonde Leefstijl Interventie). Wij bieden het GLI CooL programma aan in onze praktijk. CooL betekent Coaching op Leefstijl.

Wat is het doel van het GLI COOL programma?

Fysiotherapeut Monique is gespecialiseerd in het geven van leefstijl coaching bijeenkomsten. Het programma is gericht op gedragsverandering met als doel een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden. Dit gebeurt door het vergroten van de eigen regie van de deelnemer wat bijdraagt aan gewichtsverlies en een betere kwaliteit van leven.

Voor wie is het GLI COOL programma geschikt?

Het CooL-programma is geschikt voor volwassenen met obesitas of voor volwassenen met overgewicht en aanvullende co-morbiditeit. Daarnaast is het belangrijk dat deelnemers voldoende gemotiveerd zijn om het programma van twee jaar te doorlopen.

Wordt het GLI COOL programma vergoed?

De GLI wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar wanneer u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist.

Hoe ziet het GLI COOL programma eruit?

GLI CooL is een leefstijlprogramma van 2 jaar dat effectief je gedrag verandert waardoor je een gezonde leefstijl bereikt & kunt volhouden.

Het CooL-programma is niet het zoveelste dieet, maar het doet veel meer. Met behulp van je CooL-coach ga je niet alleen met je voedingspatroon aan de slag, maar ook beweging, slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid komen aan bod. Langdurig, want het totale programma duurt twee jaar.

Hoe ziet een training eruit?

Het GLI COOL programma wordt gegeven in een groep, deze bestaat uit ongeveer 12 deelnemers. Hoewel sommige mensen in eerste instantie wat schrikken van het meedoen in een groep, levert dit goede resultaten op en zijn deelnemers er enthousiast over. Je leert van elkaar, steunt elkaar en motiveert elkaar. Voorafgaande aan de eerste groepsbijeenkomst krijgt u een intake 1 op 1.

Wat verwachten wij van de deelnemers?

Deelname aan CooL is kosteloos maar we verwachten van jou ook wel het een en ander. Het is de bedoeling dat je bij alle sessies aanwezig bent en ook tussendoor aan de slag gaat met de doelen die je samen met je coach hebt bepaald.

Wanneer kunt u meedoen met het GLI COOL programma?

Je kunt je aanmelden voor het CooL-programma als je:

  • 18 jaar of ouder bent
  • Overgewicht hebt(een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast slaapapneu of artrose of een vergrote buikomvang of een verhoogd risico op diabetes of hart en vaatziekten hebt.
  • Of wanneer u ernstig overgewicht hebt (een BMI van meer dan 30)

Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan het GLI COOL programma, stuurt u een mailtje naar info@fysiotherapie-deklerk.nl en u wordt zo spoedig mogelijk ingepland voor een intake.

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Manuele therapie

Online Fysiotherapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Zwanger

Zwanger-Fit

(Sport) Massage

Personal training

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Ik kon er ontzettend snel terecht en ben erg goed geholpen. De sportmassage had direct effect en heb gelijk wat goede tips gekregen om klachten te voorkomen. Zeker een aanrader!

google

Ben zo blij met Ingrid als fysiotherapeut, heb zoveel plekken bezocht en nergens zo goed behandeld! Ze geeft je advies en maakt je spier los als dat nodig is! Heel fijn!

google

Ik ga al jaren lang naar deze fysio praktijk. Elke keer hebben ze mij goed geholpen en kom ik altijd weer van mijn blessures af. Inmiddels ben ik wel door alle werknemers en de eigenaressen behandeld. Ze zijn allemaal prettig in omgang, professioneel en aandachtig. Ik ben er ontzettend tevreden met ze, zeker een aanrader!

E-mail ons

info@fysiotherapie-deklerk.nl

Bel ons

06 - 53 59 71 83

Locatie

Stadion Galgenwaard

Herculesplein 379, 3584 AA Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Wo. - Do. - Vr.

08.00 - 21.00 uur

Dinsdag

08.00 - 13.00 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten