Personal training

 

Personal training in Utrecht

Trainen met een personal trainer is niet alleen leuk, het is ook nog eens dé manier op om een verantwoorde manier te sporten. Trainen met een personal trainer betekent heerlijk sporten onder professionele begeleiding. Nadat je bij fysiotherapie de Klerk uitbehandeld bent en toch nog graag onder begeleiding wilt sporten is een personal trainer iets voor jou!

Door met een personal trainer aan de slag te gaan, heb je de meest effectieve manier van bewegen te pakken. De trainer kan begeleiden in allerlei verschillende doelen. Of dat je nu in het natraject zit nadat u bij de fysiotherapeut bent geweest, afvallen, na een zwangerschap weer fit raken of trainen met een fysieke beperking, de personal trainers maken samen met jou een reëel bewegingsplan en jullie gaan samen aan de slag!

 

Fysiotherapie de Klerk werkt samen Your Personal Training

Your Personal Training is hét platform voor Utrecht en omstreken, waar de beste Personal Trainers jou helpen met het behalen van sportieve doelstellingen. Zij zijn trainer, coach, aanspreekpunt, motivator en ‘entert(r)ainer’.

Een gratis en vrijblijvend gesprek vinden wij vanzelfsprekend. Vertrouwen is de basis van de samenwerking en een van de belangrijkste pijlers voor succes.

Voor meer informatie zie: http://yourpersonaltraining.nl/

 

E-mail: info@fysiotherapie-deklerk.nl