Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Afspraak

Een afspraak maken doe je bij ons gemakkelijk online. Vul je gegevens in en je kan meteen een afspraak maken bij een therapeut naar keuze.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ FYSIOTHERAPIE de Klerk

Sta je nog niet in ons systeem? Klik dan hieronder.

Ben je al onder behandeling bij ons en heb je een gebruikersnaam en wachtwoord voor ons portaal? Plan dan hieronder je vervolg afspraak. 

MAIL OF BEL ONS

Kom je er niet uit? Of heb je prangende vragen voordat je een afspraak wilt maken? Vul het contactformulier in of bel ons.

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Ik kon er ontzettend snel terecht en ben erg goed geholpen. De sportmassage had direct effect en heb gelijk wat goede tips gekregen om klachten te voorkomen. Zeker een aanrader!

google

Ben zo blij met Ingrid als fysiotherapeut, heb zoveel plekken bezocht en nergens zo goed behandeld! Ze geeft je advies en maakt je spier los als dat nodig is! Heel fijn!

google

Ik ga al jaren lang naar deze fysio praktijk. Elke keer hebben ze mij goed geholpen en kom ik altijd weer van mijn blessures af. Inmiddels ben ik wel door alle werknemers en de eigenaressen behandeld. Ze zijn allemaal prettig in omgang, professioneel en aandachtig. Ik ben er ontzettend tevreden met ze, zeker een aanrader!

E-mail ons

info@fysiotherapie-deklerk.nl

Bel ons

06 - 53 59 71 83

Locatie

Stadion Galgenwaard

Herculesplein 379, 3584 AA Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Wo. - Do. - Vr.

08.00 - 21.00 uur

Dinsdag

08.00 - 13.00 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten