Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Online fysiotherapie

Online fysiotherapie mogelijk met Physitrack videobellen!

Online oefeningen en contact

Physitrack heeft een nieuwe tool waardoor online fysiotherapie makkelijk te realiseren is, namelijk telerevalidatie. Videobellen via een beveiligde verbinding. Er wordt gebruik gemaakt van een app waar de patiënt op kan inloggen en zo verbinding met de fysiotherapeut kan maken. Omdat PhysiApp gebruiksvriendelijk is kan iedere patiënt jong of oud gebruik maken van de online therapie mogelijkheden.

Dit scheelt tijd en de kosten zijn lager! Na het videoconsult is het mogelijk om via PhysiApp een oefenschema te ontvangen met uitleg en filmpjes. De oefeningen kunnen tijdens het videobellen al getoond worden zodat eventuele vragen live gesteld kunnen worden.

Heb je geen tijd om naar de praktijk te komen maar je hebt wel fysiotherapie nodig maak dan een afspraak voor een online consult!

Huiswerkoefeningen & Voorlichting

Alle oefeningen zijn Nederlands gesproken en in te zien via de App of online via de webbrowser.

Beeldschermcontact & Chat

Naadloos geïntegreerde mogelijkheden voor videoconsult en live streamen van oefeningen.

Veilig in real-time berichten sturen om in contact te blijven.

Patiëntbegeleiding

Screening en ondersteuning allemaal via dezelfde app. Gemak voor alle partijen.

Voordelen van online fysiotherapie

Oefenschema op maat. Alle oefeningen kun je op video bekijken: duidelijke instructie in beeld en geluid. Je wordt gestimuleerd op afstand met de ingebouwde reminder, hierdoor sla je geen oefening meer over! Geen reistijd. Krijg je fysio niet vergoed door je verzekering, online fysiotherapie is veel goedkoper!

Hoe werkt het?

Maak een afspraak bij fysiotherapie de Klerk. Je ontvangt per email jouw inlogcode om in te loggen op PhysiApp en kunt vanuit daar online verbinding leggen met de fysiotherapeut. Na afloop van de behandeling krijg je een persoonlijk oefenschema wat je via PhysiApp kan gebruiken.

Kosten

Per behandeling: € 35,00
(inclusief oefenschema op maat)

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Manuele therapie

Online Fysiotherapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Zwanger

Zwanger-Fit

(Sport) Massage

Personal training

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

Na jarenlang rond te hebben gelopen met heftige migraine en rugklachten, raadde een vriendin mij aan om een afspraak te maken bij fysiopraktijk de klerk. Dit bleek de beste keuze ooit te zijn. De zusjes de Klerk gaan deskundig en doelgericht te werk, waarbij rekening wordt gehouden met medische voorgeschiedenis en de fysieke conditie waarin je verkeert.

Door hun positieve houding, stap je de praktijk na elke afspraak met een goed gevoel weer uit. Al vrijwel direct merkte ik verschil en na enkele afspraken ervaarde ik voor het eerst in jaren hoe het was om mijn dagen door te brengen zonder chronische pijn, iets wat ik zelf nooit had verwacht.

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een goede fysiotherapeut, dan ben je bij de zusjes de Klerk op de juiste plek.

Sophie - Utrecht

Monique geeft altijd een goede uitleg bij alles wat ze doet. Zo blijft ik goed op de hoogte van alles wat ik mag verwachten. De persoonlijke aandacht maakt voor mij dan ook het verschil om hier te komen.

Mr. Oostervaart - Houten

Ik wordt altijd zeer prettige geholpen door Cindy. Het contact is heel aangenaam en ze neemt overal de tijd voor. Ik merk echt verschil na de behandeling.

Mevr. de Vries - Utrecht

E-mail ons

info@fysiotherapie-deklerk.nl

Bel ons

06 - 53 59 71 83

Locatie

Stadion Galgenwaard

Herculesplein 379, 3584 AA Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Wo. - Do. - Vr.

08.00 - 21.00 uur

Dinsdag

08.00 - 13.00 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten