Online fysiotherapie bij Fysiotherapie de Klerk

Online fysiotherapie mogelijk met Physitrack videobellen!

Physitrack heeft een nieuwe tool waardoor online fysiotherapie makkelijk te realiseren is, namelijk telerevalidatie. Videobellen via een beveiligde verbinding.  Er wordt gebruik gemaakt van een app waar de patiënt op kan inloggen en zo verbinding met de fysiotherapeut kan maken. Omdat PhysiApp gebruiksvriendelijk is kan iedere patiënt jong of oud gebruik maken van de online therapie mogelijkheden.

Dit scheelt tijd en de kosten zijn lager! Na het videoconsult is het mogelijk om via PhysiApp een oefenschema te ontvangen met uitleg en filmpjes. De oefeningen kunnen tijdens het  videobellen al getoond worden zodat eventuele vragen live gesteld kunnen worden.

Heb je geen tijd om naar de praktijk te komen maar je hebt wel fysiotherapie nodig maak dan een afspraak voor een online consult!

Voordelen van online fysiotherapie

  • Oefenschema op maat. Alle oefeningen kun je op video bekijken: duidelijke instructie in beeld en geluid.
  • Je wordt gestimuleerd op afstand met de ingebouwde reminder, hierdoor sla je geen oefening meer over!
  • Geen reistijd
  • Krijg je fysio niet vergoed door je verzekering, online fysiotherapie is veel goedkoper!

Hoe werkt het?
Maak een afspraak bij fysiotherapie de Klerk. Je ontvangt per email jouw inlogcode om in te loggen op PhysiApp en kunt vanuit daar online verbinding leggen met de fysiotherapeut. Na afloop van de behandeling krijg je een persoonlijk oefenschema wat je via PhysiApp kan gebruiken.

Kosten
Per behandeling:  € 19,95
(inclusief oefenschema op maat)

Fysiotherapie de Klerk, Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Telefoonnummer: 06-53597183