Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Online fysiotherapie

Online fysiotherapie mogelijk met Physitrack videobellen!

Online oefeningen en contact

Physitrack heeft een nieuwe tool waardoor online fysiotherapie makkelijk te realiseren is, namelijk telerevalidatie. Videobellen via een beveiligde verbinding. Er wordt gebruik gemaakt van een app waar de patiënt op kan inloggen en zo verbinding met de fysiotherapeut kan maken. Omdat PhysiApp gebruiksvriendelijk is kan iedere patiënt jong of oud gebruik maken van de online therapie mogelijkheden.

Dit scheelt tijd en de kosten zijn lager! Na het videoconsult is het mogelijk om via PhysiApp een oefenschema te ontvangen met uitleg en filmpjes. De oefeningen kunnen tijdens het videobellen al getoond worden zodat eventuele vragen live gesteld kunnen worden.

Heb je geen tijd om naar de praktijk te komen maar je hebt wel fysiotherapie nodig maak dan een afspraak voor een online consult!

Huiswerkoefeningen & Voorlichting

Alle oefeningen zijn Nederlands gesproken en in te zien via de App of online via de webbrowser.

Beeldschermcontact & Chat

Naadloos geïntegreerde mogelijkheden voor videoconsult en live streamen van oefeningen.

Veilig in real-time berichten sturen om in contact te blijven.

Patiëntbegeleiding

Screening en ondersteuning allemaal via dezelfde app. Gemak voor alle partijen.

Voordelen van online fysiotherapie

Oefenschema op maat. Alle oefeningen kun je op video bekijken: duidelijke instructie in beeld en geluid. Je wordt gestimuleerd op afstand met de ingebouwde reminder, hierdoor sla je geen oefening meer over! Geen reistijd. Krijg je fysio niet vergoed door je verzekering, online fysiotherapie is veel goedkoper!

Hoe werkt het?

Maak een afspraak bij fysiotherapie de Klerk. Je ontvangt per email jouw inlogcode om in te loggen op PhysiApp en kunt vanuit daar online verbinding leggen met de fysiotherapeut. Na afloop van de behandeling krijg je een persoonlijk oefenschema wat je via PhysiApp kan gebruiken.

Kosten

Per behandeling: € 35,00
(inclusief oefenschema op maat)

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Manuele therapie

Online Fysiotherapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Zwanger

Zwanger-Fit

(Sport) Massage

Personal training

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Ik kon er ontzettend snel terecht en ben erg goed geholpen. De sportmassage had direct effect en heb gelijk wat goede tips gekregen om klachten te voorkomen. Zeker een aanrader!

google

Ben zo blij met Ingrid als fysiotherapeut, heb zoveel plekken bezocht en nergens zo goed behandeld! Ze geeft je advies en maakt je spier los als dat nodig is! Heel fijn!

google

Ik ga al jaren lang naar deze fysio praktijk. Elke keer hebben ze mij goed geholpen en kom ik altijd weer van mijn blessures af. Inmiddels ben ik wel door alle werknemers en de eigenaressen behandeld. Ze zijn allemaal prettig in omgang, professioneel en aandachtig. Ik ben er ontzettend tevreden met ze, zeker een aanrader!

E-mail ons

info@fysiotherapie-deklerk.nl

Bel ons

06 - 53 59 71 83

Locatie

Stadion Galgenwaard

Herculesplein 379, 3584 AA Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Wo. - Do. - Vr.

08.00 - 21.00 uur

Dinsdag

08.00 - 13.00 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten