Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Team

Over fysiotherapie de Klerk

In 2008 heeft Cindy de Klerk een fysiotherapie praktijk overgenomen in Utrecht, en die de naam Fysiotherapie De Klerk gegeven.

Cindy de Klerk is fysiotherapeute én Cesar therapeute. Zij heeft zowel de opleiding Fysiotherapie als de opleiding Oefentherapie Cesar afgerond. Verder heeft ze drie jaar de opleiding Master Physical therapy in Sports gevolgd.

Monique de Klerk is sinds 2008 werkzaam in de fysiotherapie praktijk en is mede-eigenaar van de praktijk sinds 2012. Monique heeft net als Cindy de opleidingen Fysiotherapie en Oefentherapie Cesar afgerond. Daarnaast heeft Monique ook nog het CIOS afgerond.

Cindy en Monique zijn jonge en sportieve fysiotherapeuten die veel ervaring hebben met het begeleiden van (top)sporters. Daarnaast zijn zij beide zeer actieve sporters en weten als het geen ander het belang van beweging voor een lichaam.

Cindy de Klerk

Cindy de Klerk

Eigenaar

Oefentherapeut Cesar, Algemeen Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, sportrevalidatie.

Monique de Klerk

Monique de Klerk

Eigenaar

Oefentherapeut Cesar, Algemeen Fysiotherapeut, sportrevalidatie, hartrevalidatie.

Ingrid van Lubek

Ingrid van Lubek

Fysiotherapeut

De mooiste uitdaging van dit vak is de uitdaging om samen met een patiënt reële doelen te stellen en via acceptatie, verandering of motivatie verder te komen.

E-mail ons

info@fysiotherapie-deklerk.nl

Bel ons

06 - 53 59 71 83

Locatie

Stadion Galgenwaard

Herculesplein 379, 3584 AA Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Wo. - Do. - Vr.

08.00 - 21.00 uur

Dinsdag

08.00 - 13.00 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten