Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Sport fysiotherapie

Voor veel mensen is sporten de ideale uitlaatklep. Sporten is dan ook zeer goed voor het menselijk lichaam.

Iedereen kan sporten

Sporten geeft je energie, je word er fit van, en het helpt je ook nog eens om op gewicht te blijven. Wanneer je als sporter in je bewegingsvrijheid wordt beperkt, bijvoorbeeld door een blessure, dan is dat behoorlijk vervelend!

Een sportfysiotherapeut begrijpt als geen ander hoe belangrijk sporten voor iemand kan zijn. Niet alleen voor de sporter als persoon, maar in sommige gevallen ook voor een club of vereniging.

De sportfysiotherapeut begeleidt niet alleen sporters die na een blessure weer aan de slag willen, maar ook personen die door bijvoorbeeld ziekte een tijd niet hebben kunnen sporten.

SPORTFYSIOTHERAPIE IN UTRECHT

Praktijk Fysiotherapie de Klerk is gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Onze therapeuten kijken samen met jou naar de motoriek en coördinatie en analyseren daarmee hoe de blessure is ontstaan. Aspecten zoals coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in het behandelplan meegenomen.

Het behandelplan van een sportblessure wordt afgestemd op de sport die je beoefent, op wat je kan en op wat je mag doen.

Voor het behandelen van sportblessures heeft de sportfysiotherapeut verschillende behandelmogelijkheden zoals oefenprogramma’s met of zonder gebruik van trainingsapparatuur. Taping, braces of mobiliserende technieken.

Uiteraard gaan behandelingen van sportblessures door de sportfysiotherapeut indien nodig in overleg met de trainer, en wordt een aangepast trainingsschema opgestelt. Het doel van de sportfysiotherpie is helder: herstellen tot op uw oorspronkelijke sportniveau.

Wij maken gebruik van de luxe trainingsfaciliteiten in Basic-Fit.
Voor meer informatie over deze sportclub zie https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportscholen/utrecht-herculesplein

Afspraak maken voor sportfysiotherapie in Utrecht? Een telefoontje is voldoende, je hebt geen verwijzing van een (huis)arts nodig.

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Manuele therapie

Online Fysiotherapie

Aanvullend

Dry Needling

Zwanger

Zwanger-Fit

(Sport) Massage

Personal training

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

Ik wordt altijd zeer prettige geholpen door Cindy. Het contact is heel aangenaam en ze neemt overal de tijd voor. Ik merk echt verschil na de behandeling.

Mevr. de Vries - Utrecht

Monique geeft altijd een goede uitleg bij alles wat ze doet. Zo blijft ik goed op de hoogte van alles wat ik mag verwachten. De persoonlijke aandacht maakt voor mij dan ook het verschil om hier te komen.

Mr. Oostervaart - Houten

We horen graag van je!

Contact informatie

E-mail ons

info@fysiotherapie-deklerk.nl

Bel ons

06 - 53 59 71 83

Locatie

Stadion Galgenwaard

Herculesplein 379, 3584 AA Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Wo. - Do. - Vr.

08.00 - 21.00 uur

Dinsdag

08.00 - 13.00 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten