Algemene fysiotherapie
 

Lopen, staan, zitten, liggen. Niet iedereen kan deze eenvoudige bewegingen uitvoeren zonder klachten op pijn. En dat kan behoorlijk vervelend zijn! Word je in het dagelijks leven belemmerd in bepaalde bewegingen? En kan je dus niet vrij bewegen zoals je zou willen? Dan is het verstandig om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. Fysiotherapie de Klerk richt zich op behandelingen die zorgen voor meer bewegingsvrijheid. 

Wij maken gebruik van luxe trainingsfaciliteiten in Basic-Fit om je zo snel mogelijk weer pijnvrij te krijgen!
Voor meer informatie over Basic-Fit zie https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportscholen/utrecht-herculesplein

Algemene fysiotherapie in Utrecht

Bij Fysiotherapie de Klerk in Gezondheidscentrum Galgenwaard in Utrecht, kun je terecht voor alle mogelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Een verwijzing van een (huis)arts heb je niet nodig, je kunt zonder verwijzing een eerste afspraak maken.

Tijdens de eerste afspraak bij Fysiotherapie de Klerk in Utrecht zal kort een screening gedaan worden van 15 minuten, hierna volgt een anamnese en het onderzoek. Een anamnese is het doornemen van de voorgeschiedenis met relevante omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de klachten die een persoon heeft. Daarna wordt een behandelplan gemaakt. Uiteraard wordt bij het maken van een behandelplan gekeken naar de persoonlijke situatie en mogelijkheden. 

Deze eerste afspraak, inclusief anamnese en screening, duurt ongeveer 45 minuten. Verder afspraken voor behandelingen duren ongeveer 25 minuten. 

Indien de situatie daar aanleiding toe geeft, vinden de behandelingen met onze therapeuten plaats in nauw overleg met de (huis)artsen en overige zorgverleners in het Gezondheidscentrum Galgenwaard.

Blijf niet lang doorlopen met klachten die je beperken in je bewegingsvrijheid, maar maak snel een afspraak:

 

Fysiotherapie de Klerk, Gezondheidscentrum Galgenwaard Utrecht

Telefoonnummer:  06-53597183