Ik ben Ingrid van Lubek, opgegroeid op Texel, getrouwd met een gymdocent, moeder van 2 kids, ex topsporter (Olympische Spelen van 2000, triathlon podium op EK’s en WK’s) en inmiddels al 15 jaar fysiotherapeut. Voorafgaand aan mijn fysiotherapie opleiding heb ik ook CIOS en ALO gedaan.

Mijn hart ligt in de bergen waar ik heel graag wandel, klim, ren, mountainbike en snowboard met het hele gezin. Ik ben algemeen Fysiotherapeut, Ik heb veel ervaring in sportblessures, pre en postoperatieve revalidatie, chronisch pijn/zenuwpijn/solk en het maken van revalidatie en trainingsschema’s voor allerlei sporten, van klimmen tot fitness en van teamsporten tot marathonlopen. Soms beoordeel ik de positie van mensen op bij het hardlopen en op alle soorten fietsen, hoewel ik geen officiële bikefitter ben, meestal vanwege een fysiotherapie gerelateerde reden en omdat ik het leuk vind.

De mooiste uitdaging van dit vak is de uitdaging om samen met een patiënt reële doelen te stellen en via acceptatie, verandering of motivatie verder te komen.